Healing Flow Beurzen

Datum: zondag 13 november, 10.45 tot 17.00 uur.

10.45 uur openen we met een drumceremonie.

Vanaf 11.00 gaan de deuren open voor de Bezoekers.

 

Healing Flow organiseert nu ook Gezondheid en Spirituele Beurzen. Hiermee wil ik de mensen kennis laten maken met de Spirituele wereld om ons heen. Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied. Op een Gezondheid en Spirituele Beurs kan u in contact komen met spirituele mogelijkheden. Ik zoek plaatselijke en niet plaatselijke standhouders, om een fijne en mooie beurs te organiseren, waar met liefdevolle aandacht gewerkt wordt. Lichtwerkers of een Sjamaan maar ook Dansceremonies, Yoga, Kruiden en klankschalen uit de plaatsen waar we de Gezondheid en Spirituele Beurs houden.

Mijn eerste beurs zal in mijn eigen woonplaats zijn, in Heerenveen. Ik heb hiervoor een mooie locatie uit gezocht: De Rinkelbom, Cultuur en Educatie centrum, Zwanendrift 2 8446 KS in Heerenveen. Dit is een mooie doorloop locatie. U kunt de hoofdingang nemen en er achter uitgaan. Er is ook een leslokaal waar lezingen gegeven kunnen worden. 

Healing Flow

 Aura en chakra practitioner geef op de beurs een kleine behandeling die de Aura reinigt en de Chakra`s even afstellen. maar ook even aarden en recht in uw Aura zet waardoor u zich weer ruimer voelt.

Voorpagina

Weinig energie, perfectionistisch, veel stress of maakt je hoofd overuren? Ik begeleid jou naar meer zelfvertrouwen, ontspanning en balans. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op  praktijk Inner-Care of kom langs op de beurs. In mijn praktijk kan ik als ondersteuning Bach Bloesemremedies en/of etherische oliën inzetten. Op de beurs kun je van Bach Bloesems en/of etherische oliën een persoonlijke mix samenstellen passend bij jouw thema. 

FIKA voor jezelf is een praktijk voor holistische therapie en klankwerk. Holisme betekent dat ik jou zie als één geheel. Je lichaam, energie, emoties, gedachten en spiritualiteit hebben allemaal invloed op je gezondheid.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op  www.fikavoorjezelf.nl of vindt me op Facebook en Instagram als @fikavoorjezelf.


Wij zijn Alexander en Yvonne Sieders, samen hebben we Ametrien. Wij komen uit Hoogeveen waar we een praktijk/winkeltje aan huis hebben.

Je kunt ons vinden op diverse spirituele, keltische en fantasy beurzen, tevens hebben we een online webwinkel, www.ametrien.nl.

We hebben een groot aanbod van diverse edelstenen. Trommelstenen, ruwe edelstenen, sculpturen, bollen, pendels, armbanden, edelsteen oliën zijn een aantal categorieën. Ook kunnen we je veel vertellen over de werking van een edelsteen.Naast edelstenen verkopen we ook veel diverse soorten wierook en smudge (salie, heilig hout, korrel wierook, kooltjes en abalone schelpen)

May Traditionele Thaise Massage

Ludwina Suitela – Oosterse Helderziende

Sigrid de Vries – Hands for energy

Nicole van Zijl  Tarot Kaarten- De Kaarten van Lady Lathyria

Ingrid Pastijn Healer – www.ingridpastijn.nl

Paul Kramer Sjamaan – www.pakraspirit.nl

Roberto Lopez – Feather readings