Healing Flow Beurzen

Datum: zaterdag 25 februari, 10.30 tot 17.00 uur.

Vanaf 10.30 gaan de deuren open voor de Bezoekers.

 

Healing Flow organiseert nu ook Gezondheid en Spirituele Beurzen. Hiermee wil ik de mensen kennis laten maken met de Spirituele wereld om ons heen. Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied. Op een Gezondheid en Spirituele Beurs kan u in contact komen met spirituele mogelijkheden. Ik zoek plaatselijke en niet plaatselijke standhouders, om een fijne en mooie beurs te organiseren, waar met liefdevolle aandacht gewerkt wordt. Lichtwerkers of een Sjamaan maar ook Dansceremonies, Yoga, Kruiden en klankschalen uit de plaatsen waar we de Gezondheid en Spirituele Beurs gehouden wordt.

Mijn eerste beurs 2023 zal in mijn eigen geboorteplaats zijn, in Bolsward. Ik heb hiervoor een mooie unieke locatie uit gezocht: Het mooie stadhuis van Bolsward midden in het centrum. Waar tegenwoordig een museum De Tiid is gehuisvest is. 

De ingang is bij het restaurant aan de Wipstraat

Op dit moment hebben we al 21 standhouders zowel Verkoopstands,

Paragnosten en Healers.

Lokaal maar ook uit het land zoals Rotterdam en Zaandam en Maastricht

Wij hebben genoeg standhouders nieuwe aanmeldingen komen op de reserve lijst.
 

Healing Flow

 Aura en chakra practitioner geef op de beurs een kleine behandeling die de Aura reinigt en de Chakra`s even afstellen. maar ook even aarden en recht in uw Aura zet waardoor u zich weer ruimer voelt.

Voorpagina

Wij zijn Alexander en Yvonne Sieders, samen hebben we Ametrien. Wij komen uit Hoogeveen waar we een praktijk/winkeltje aan huis hebben.

Je kunt ons vinden op diverse spirituele, keltische en fantasy beurzen, tevens hebben we een online webwinkel, www.ametrien.nl.

We hebben een groot aanbod van diverse edelstenen. Trommelstenen, ruwe edelstenen, sculpturen, bollen, pendels, armbanden, edelsteen oliën zijn een aantal categorieën. Ook kunnen we je veel vertellen over de werking van een edelsteen.Naast edelstenen verkopen we ook veel diverse soorten wierook en smudge (salie, heilig hout, korrel wierook, kooltjes en abalone schelpen)