Inverse wave Therapie

Inverse Wave Therapie ook bekend als Reïncarnatie Therapie  We maken allemaal in ons leven in situaties mee die ons raken, die soms zo ingrijpend zijn dat we het onbewust niet goed kunnen verwerken. Of we hebben te maken met emoties, gedachtepatronen waarvan we de oorsprong niet kennen. Lichamelijke klachten waar we de vinger niet op kunnen leggen of andere belemmeringen die het plezier in ons leven beperken.

Reïncarnatietherapie heeft als uitgangspunt dat klachten en problemen die emotioneel, mentaal, fysiek en/of spiritueel (zingeving) ervaren worden, signalen zijn van onverwerkte ervaringen. Meestal ervaringen die we ons vaak niet eens herinneren. Die verbonden zijn met onze voorouders of die hebben plaats gevonden voor dit leven. Door deze oorspronkelijke ervaringen op te sporen en te herbeleven, komen de lichamelijke, emotionele en mentale aspecten van de ervaring weer bij elkaar. In de juiste context herbeleefd komt er ruimte voor verwerking en integratie. De klachten verminderen of verdwijnen geheel.

De gehele behandeling voor een eerste keer bestaat uit drie behandelingen achter opeen  volgende dagen alleen tussen de eerste en tweede behandeling mag twee dagen zitten om de beste resultaat te krijgen is het mooier dat alles achter elkaar opvolgt.

Welke negatieve gewoontes of gedrag zou je aan willen werken en veranderen.

Angst                                                                 

Hoogtevrees                                                          

Ziekte                                                                

Claustrofobie of Vliegangst                                           

Angst om je uit te spreken                                             

Gevoelens te uiten naar ander                                          

Seksueel misbruik                                                     

Angst voor intimiteit                                                   

Communicatie problemen                                           

Gebrek aan Eigenwaarde en Zelfvertrouwen                             

Verslavingen                                                          

Angsten of fobieën                                                                                                       

Angsten over Geldzorgen zakelijk of privéDe meeste ziektes zijn gecreëerd door onze gedachte en herhaling van negatieve gewoontes. Inverse Wave Therapie kan helpen om de lijnen te doorbreken waardoor het lichaam zichzelf genezen kan. 

Wilt u informatie over of reserveren voor een Inverswave Therapie?

 

Bel: 06-51174659 of mail naar  info@healingflow.nl


Eerste dag

De eerste dag gaan we werken aan de Thema boven te halen waardoor het komt dat je steeds in herhaling valt en jij er zelf niet uitkomt. We gaan het dan krachtig en duidelijk formuleren wat er veranderd mag worden. Slechts een item kan worden herschreven met een proces in drie fases. Los je iets op dan zal er ook veranderingen komen in gerelateerde patronen in je leven. Als ziel heb je patronen op gezet met bepaalde reden om te overleven of dingen die gebeurd zijn niet verwerkt kunnen hebben. Wanneer dat helder word is het niet nodig om aan dit patroon vast te blijven zitten en daar wil je echt vanaf. Door deze motivatie te gebruiken met Inverse Wave Therapie. Met stemvorken op bepaalde energie punten te zetten waardoor trillingen door het hele lichaam geleid worden en de informatie van helen verspreid gaat worden.


Tweede Dag

In deze sessie gaan we zien wat het cadeau is om de negatieve ervaringen en aspecten die er zijn naar het positieve te halen. Ook hier gaan we met stemvorken werken en komen er andere bij. Hier worden de trillingen weer anders omgezet zodat alles voorbereid wordt op het nieuwe script het voornemen om alles te veranderen naar het positieve.Derde Dag

Ook nu worden alle energiepunten geopend je keert nu terug naar het moment wanneer je het voor het laatst in je leven hebt ervaren. Misschien weet je zo niet wanneer het was maar je lichaam en je geest weten dit feilloos door terug te gaan naar de oorzaak van je thema. Dat kan zowel in dit leven als een vorig leven zijn. Als we bij de oorzaak zijn kunnen we het verhaal veranderen voor het verleden, voor het nu en voor je toekomst. Bij de oorzaak kunnen we het script herschreven hierdoor neem je weer de verantwoordelijkheid over je eigen leven

Draag geen strak zittende kleding tijdens de behandelingen. Neem gerust warme sokken mee om die te dragen. Tijdens de behandeling gaan de sokken uit en worden je voeten gewikkeld in een dekentje.

Complete behandeling is € 550,- wat vooraf betaald word bij de eerste sessie vanwege dat je dan zeker bent dat je alle drie behandelingen komt doen.