Signature Cell Healing

We kunnen elke ziekte en terugkomende lichamelijke pijntjes of korte hevige lichamelijke pijnen en alles waarmee je ook mee naar de dokter mag gaan, is deze krachtige vorm van Healing toe te passen. het is ook een rustgevende Healing die meer voor je kan betekenen dan je denkt.

Signature Cell Healing is een complete helingmethode van deze tijd. De Signature Cell is de ‘Gods’ cel. Daarmee wordt de eerste cel bedoeld die ontstaat na bevruchting. Zodra zaadcel en eicel elkaar hebben gevonden vindt bevruchting plaats en de allereerste cel is dan de Gods cel ofwel de ‘Meester’ cel genoemd. Deze cel wordt zo genoemd omdat deze cel in volledige staat van perfectie is en volledig in verbinding met de Goddelijke oorsprong. Het draagt het Goddelijk geheugen in zich. Uiteindelijk komen alle cellen hieruit voort en dat betekent dat alle cellen ook een Goddelijke blauwdruk met zich meedragen. Deze ‘Meester’ cel bevindt zich in de pijnappelklier, een klein hormoon orgaantje wat zich midden in het hoofd bevind en wat vandaag de dag een grote rol speelt in het ontwikkelen van ons spiritueel bewustzijn.

Door met en via de pijnappelklier te werken d.m.v. de Signature Cell Healing, wordt niet alleen de pijnappelklier aangesproken in zijn bijzondere functie zich te verbinden met de kosmos, maar ook het Goddelijk geheugen wordt aangewakkerd, waardoor de cellen zich weer gaan herinneren wat hun oorspronkelijke functie is en zich als zodanig ook gedragen. Hierdoor ontstaat balans en healing. Signature Cell Healing is een totale helingmethode. Dat betekent dat er op alle lagen van de mens wordt gewerkt. Op de fysieke laag, de emotionele laag, de mentale laag en ook de spirituele laag.  Daarom kan Signature Cell Healing in alle gevallen van onbalans, wat we ook wel ziekte noemen, worden ingezet. Alle klachten kunnen worden behandeld met deze vriendelijke en zachte methode. Het is tevens geschikt voor elk individu en voor alle leeftijdsgroepen.

De methode is in de wereld gebracht door Kahu Fred Sterling. Kahu is het Hawaiiaanse woord voor ‘leraar’. Fred Sterling woont in Honolulu en is het medium voor Master Kirael. Master Kirael geeft zeer regelmatig spirituele informatie door, waar wij als mensen ons voordeel mee kunnen doen. Zo is de Signature Cell Healing ook door hem aangereikt via Kahu Fred Sterling. Samen hebben zij diverse boeken geschreven. Signature Cell Healing is een krachtige heling methode die zich zelf al meerdere keren heeft bewezen. Het meest aansprekende voorbeeld is het feit dat Fred Sterling in 2006 door een beroerte werd getroffen. Zodanig dat de artsen er vanuit gingen dat hij nooit meer zou kunnen lopen en nooit meer zou kunnen praten als gevolg van een eenzijdige verlamming. Dankzij de Signature Cell Healing reisde hij een jaar later weer rond de wereld en gaf seminars over deze helingmethode.

Wilt u informatie over of reserveren voor een Signature Cell Healing?

 

Bel: 06-51174659 of mail naar  info@healingflow.nl